Loading…

Materia Medica

Хомеопатична литература

най-добра цена

  • 0

Нашата мисия

Нашата мисия е да осигурим на практикуващите хомеопати, обучаващите се студенти по хомеопатия и на всички любители и ценители на хомеопатията специализирана литература, както на класици в хомеопстията, така и на съвременни автори.

Започнахме дейността си в период, когато на нашия пазар нямаше никаква литература на български език. Хомеопатите бяха принудени да използват нужната им специализирана литература на чужд език, предимно английски и руски. Ние си поставихме амбициозната задача да осигурим на българските хомеопати литетурата, от която се нуждаят за ежедневната си дейност на роден език. Така информацията се възприема много по-лесно и работата се улеснява.

Сега с гордост можем да кажем, че сме се справили със задачата, защото специализираната хомеопатична литература вече предлага на своите ползватели, българските хомеопати, голям набор от различни справочници - Materia Medica, реперториуми, наръчници, учебна литература, философия на хомеопатията, литература за шуслеровите соли и много други неща. Но ние няма да спрем, а продължаваме мисията си. Очаквайте нови неща.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил