Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/goldenbo/public_html/templates/gk_storefront/html/com_content/article/default.php on line 15

Доставка на поръчките

Поръчаните продукти, предлагани от GoldenBooks, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Econt, до вратата на посочения от получателя адрес. Поръчки до офис на куриера се доставят от куриерска фирма Еконт. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от GoldenBooks, без опция да избере друга фирма за доставка.

 

Цената на доставка за продукт Goldenbooks на/над стойност 200 лв. е БЕЗПЛАТНА!

 

За поръчки под 200 лв. ще бъде добавена цена за доставка според тарифата на курирска фирма Еконт. (с ДДС).

 

Можеш да избереш датата на доставка по един от следните начини:
1.    Можеш да поръчаш доставка до най-близкия офис на Econt и да вземеш пратката в удобно за теб време.
2.    При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express  при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш СМС с номер на товарителница.

 

Кога ще пристигне при мен пратката?
Може да следиш в твоя клиентски акаунт статуса на поръчката ти и също така в имейла за “Завършена поръчка” ще имаш на разположение номера на товарителницата, с която ще бъде доставена пратката.

 

 

GoldenBooks
Наличните количества на продукти, се актуализира в реално време.  Доставката се извършва съгласно посочените условия, цени и срокове на съответния партньор. В продуктовата страница на тези продукти имате на разположение бърз линк за достъп до тази информация.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил