analiz_po_chertite_na_liceto

Анализ по чертите на лицето и хомеопатия, реализиран с наследството на Ханеман

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 53,00 лв
on-order.gif
Грант Бентли «Анализ по чертите на лицето и хомеопатия, реализиран с наследството на Ханеман»; (2015); твърди корици; 532 стр.

В книгата са изледвани различните аспекти на влияние на доминантния миазъм върху физическата структура, развитието на патология, умствените особености и светогледа. Придържайки се към теорията за единствения доминантен миазъм, авторът предлага методика за определяне на миазматичната принадлежност по чертите на лицето, която може да ни послужи като ценно допълнение за интерпретация на клиничните случаи.

«Кент е казал, че отнема най-малко десет години, за да премините етапа на новак в стандартната «класическа» хомеопатия и аз мисля, че той е прав. Но с помощта на метода за хомеопатичния лицев анализ за три години практикуващият хомеопат ще има резултати, които обикновено се придобиват с много по-голям практически опит и стаж в работатта. В нашата професия ранните добри резултати са изключително важни, защото по друг начин не може да се постигне «майсторско» ниво, прекалено много хомеопати се отказват заради големите трудности и малките постигнати резултати. Искренната ми надежда е, че метода за хомеопатичен анализ по чертите на лицето ще помогне да се сложи край на тази тенденция.»

 

Сигурни сме, че когато се запознаете с книгата и изучите метода за хомеопатичен анализ по чертите на лицето (HFA), вие ще разполагате с един незаменим инструмент за определяне на доминантния миазъм, а от там и предписването ви ще стане по-точно.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил