homeopatichna_terapiq_pri_alergichni_zabolqvaniq

Хомеопатична терапия при алергични заболявания

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 15,00 лв

Края на XX и началото на XXI век се характеризират с тревожно нарастване на болните с различни алергични заболявания. Навсякъде се наблюдава нарастване на тежестта при протичане на тези болести, расте и броя на пациентите с непоносимост към много лекарствени препарати.

В книгата е представена кратка съвренменна информация за етиологията, патогенезата, клиничната картина, диагностицирането и лечението на алергичните болести. Разбора на клиничната картина, ясните терапевтични указания, разглеждането на мястото и възможностите на методите за комплиментарна терапия правят книгата незаменима за всички, използващи хомеопатичния метод, а също и за лекарите от всички специалности: алерголози, терапевти, педиатри, пулмолози и др., стремящи се да постигнат максимален ефект при лечение на своите пациенти и използващи за тази цел хомеопатията като допълваща терапия.

Книгата има за цел да покаже възможностите на хомеопатията при лечение на алергичните заболявания, както като основна терапия, така и като допълваща към други терапевтични методи.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил