homeopatichnata_energiq_na_vodoroda

Хомеопатичната енергия на водорода. Пълно ръководство за използване на киселините в хомеопатията

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 17,00 лв
Патрисия Льо Ру «Хомеопатичната енергия на водорода. Пълно ръководство за използване на киселините в хомеопатията».В книгата са описани почти всички киселини, посочени са и много примери от практиката на автора при нейната работа като педиатър. (2006 г.) с меки корици; 224 стр.

Авторът на тази книга е лекар-педиатър с много сериозно хомеопатично образование във Франция. Тя е извършила колосален труд, събирайки в едно цяло разпокъсаната информация за 27 хомеопатични лекарства от , представители на семейството «киселини».

 

Предлаганата книга е уникална с това, че цялостното осъзнаване на същността на семейство «киселини» и характерните черти на всяка киселина се илюстрират с ярки случаи от практиката на д-р Льо Ру. По този начин авторът използва най-ефективния подход за изучаване на хомеопатичните препарати, включващ в себе си информация за естествените свойства на киселините, симптоми от хомеопатичните доказвания и клинични симптоми, все ключове получени от практиката, помагащи за предписване на препарата. Във всяка глава има описан случай за използване на дадената киселина и анализ на пътя за избор на лекартството. Поднесен по този начин, материалът позволява на хомеопата да разбере патогенезата на препарата, тъй като всичко е преживяно в личния опит. Книгата дава възможност за постигане на «почувствано» разбиране на препарата, което помага на хомеопата да осмисли предписването не само на общоизвестните, но и на редките, по-слабо изучени киселини.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил