homeopatichni_preparati_ot_nasekomi

Хомеопатични препарати от насекоми (Insecta): Мateria Мedica, диференциална диагностика и практическо използване в клиничната практика

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 16,00 лв
А. Иванив «Хомеопатични препарати от насекоми (Insecta): Мateria Мedica, диференциална диагностика и практическо използване в клиничната практика»; (2016 г.); с меки корици; 132 стр.

Книгата предлага информация за практическо използване на хомеопатични препарати от групата на насекомите. Много от хомеопатите, често предписват на пациентите си добре известните препарати от насекоми: пчели, кошенил, мравка, испанска муха. Останалите средства, добре изследвани или малко изследвани, поради това, че липсват в достъпната литература (а те в хомеопатията са около 90), голяма част от колегите-хомеопати просто изпускат от диференциалната диагностика. Целта на събраната в книгата информация е да улесни колегите, да им даде повече информация и яснота за изполозване на тези хомеопатични средства. И понеже според дълбокото убеждение на класиците и неокласиците в хомеопатията, изследването на Materia Medica трябва да бъде опростено чрез изучаване на препаратите по групи, това правим и ние. А и това е един от начините да се «оживи» хомеопатичния метод.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил