12_tukanni_lekarstva_na_shusler

Дванадесетте тъканни лекарства на д-р Шуслер

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 14,00 лв
on-order.gif
Уилям Бьорике «Дванадесетта тъканни лекарства на д-р Шуслер» - книгата съдържа много ценен материал, както и сподяляне на придобития от практиката опит при използване на солите на Шуслер, които вече се предлагат и в българските аптеки. (2011 г.); с меки корици; 176 стр.

Предлагаме Ви една полезна книга, съдържаща в себе си Materia medica и много практични съвети за използване на Шуслеровите соли при различни неразположения, почерпени от опита и доказани във времето.

Днес, повече отвсякога, трябва и да сме добре информирани за възможностите за нашето лечение. Грижата, която ние полагаме за здравето си, ни дава право да знаем какво се случва с нас, когато сме болни и когато нашето тяло, в ръцете на образован специалист, започне борба с болестотворните събития. Когато, както е казал поетът: «голямото приключение на лечението и оздравяването» започне.

 

Точно днес е важно, всеки сам да се грижи за здравето си, да се информира подробно и изчерпателно за причините и следствията от болестите, а също и редовно да наблюдава и преценява влиянията на околната среда, както и да бъде добре информиран за възможностите за своето лечение.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил