licata_kazvat_vsichko

Лицата казват всичко. Лицева диагностика и солите на д-р Шуслер

Производител Голдън Букс Email
Доставка: Еконт за 0,00 лв
Продажна цена 19,00 лв
on-order.gif
Сборник (З. Молинойс и др.) «Лицата казват всичко. Лицева диагностика и солите на д-р Шуслер» с богат набор от цветни снимки. (2010 г.); с меки корици; 132 стр.

Надяваме се тази книга, сбор от няколко брошури, да бъде полезна за всички използващи солите на д-р Шуслер. Тя съдържа изключително интересна и ценна информация, която Ви дава възможност още с първия поглед към пациента да се ориентирата в ситуацията. Запознайте се с нея, изучете я и я използувайте във вашата практика. Уверени сме, че тя ще стане ваш ценен помощник.

Като че ли днес е по-важно от всякога, всеки сам да се грижи за здравето си, да се информира подробно и изчерпателно за причините и следствията на болестите, а също и редовно да наблюдава и преценява влиянията на околната среда.

Днес трябва и да сме добре информирани за възможностите за лечение. Само човек, който разбира същността и действието на здравето и болестта, благодарение на своите медицински знания се спасява и от безсмисления страх от болестта, и от лековерното необръщане на внимание на здравословното си състояние. С една дума, той ще действа разумно, защото притежава разумни възгледи.

 

Още нещо ценно в тази книга е, че тя дава информация и за допълнителните Шуслерови соли с номера от 13 до 24.

Свържете се с нас

  • e-mail: info@goldenbooks.bg
  • тел.   : 0895628293

Социални мрежи

 

Вход

Създай профил